top of page

Over ons:

 

Mariska en Ronny, een powerduo met een truckload aan expertise, bundelen hun krachten om de wereld een beetje mooier te maken.
 

Ze zijn op een missie om SuperHelden te creëren! Deze helden in wording worden gesteund in hun zoektocht naar vitaliteit, psychologische stabiliteit en innerlijke rust.

Hoe? Door o.a. de krachtige principes van Krav Maga te gebruiken om weerbaarheid en veerkracht te vergroten. Kortom, het is tijd om jouw ultieme levensplan te ontwerpen! Deze helden van ontwikkeling zijn gepassioneerd om jou te inspireren hetzelfde te doen.

Als het gaat om de corporate jungle, zijn deze experts de Tarzan en Jane van de sector! Met een schat aan ervaring weten ze precies welke obstakels er op de loer liggen en hoe ze mensen kunnen gidsen op weg naar de status van een SuperHeld.

IMG_5995_edited_edited_edited.jpg
IMG_4759_edited_edited.jpg

Mariska van Amerongen

dots

Mariska staat klaar om je potentieel te ontketenen en je groei in alle aspecten van het leven te omarmen. Als toegewijde mentor, coach en trainer werkt ze met passie aan het versterken van jouw fysieke, mentale en emotionele kracht voor een algeheel gevoel van welzijn en vitaliteit!
Persoonlijke missie ‘ik ben het kompas waarmee jij jouw koers bepaalt!’.  Ik zet aan tot groei!

Ronny Ali

Ronny is één van de vooraanstaande Krav Maga instructeurs in Europa.
Naast ‘reality based self protection’ heeft hij veel ervaring met het verzorgen van functionele trainingen en healthy lifestyle coaching. Hij heeft zijn school in Amsterdam waar hij door fysieke en mentale coaching ‘zijn’ mensen helpt om de beste versie te zijn van zichzelf en hierover de regie te nemen. Ronny is een Security- en Risk Management professional.

dots
image
woman-drawing-white-arrow

Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
 
bottom of page